Despre Christe Chocolatier și arta de-a face ciocolată

Atelierul de ciocolată din inima Transilvaniei s-a născut din două ingrediente magice. Astfel, pasiunea de a face lucruri de finețe a celor de la Christe Chocolatier se îmbină armonios cu experiența rafinată și împărtășită a chocolatierilor pregătiți și exersați în companii belgiene.

Rezultatul?

Pralinele, trufele sau tabletele manufacturate din ciocolată belgiană de înaltă calitate, Bary Calebaut sau Belcolade, a căror umpluturi adună sub coaja ușor crocantă cele mai fine gusturi și arome orchestrate de Chocochef Augustin.

O adevărată experiență senzorială

Experiența nu se oprește doar la papilele gustative, ci îmbină simfonii din arome și parfumuri ce dansează în culorile alese pentru pictarea manuală a pralinelor. Pentru Christe Chocolatier, ciocolata este într-adevăr o formă de artă pe care suntem fericiți s-o împărtășim cu voi.

Sortimente pline de umor, arome, forme și culoare

Descoperă la Magic Natura sortimentele pline de umor, arome, forme și culoare ale pralinelor și ciocolatei și lasă-te fermecat!

  • ciocolata neagră vegană cu scorțișoară și gust de sărbătoare, inspirat intitulată “Dark Doamne Ajută!”
  • negocierea subtilă dintre aroma pregnantă de cacao și îndrăzneala ardeiului iute reunite în “Dark Uuups” ciocolata vegană
  • ciocolata cu lapte și aromă asupru-parfumată de ghimbir “Milk be cool!”
  • savuroasă întâlnire dintre aromele ciocolatei belgiene și parfumul provensal al lavandei din “Milk dreams”…sunt doar câteva din minunatele opere de artă ale celor de la Christe Chocolatier.

Vino la Magic Natura și ia-ți porția de bună-stare sau comand-o la 0741.258.201!