Despre “apa vie” ce trezește natura la viață

Seva de mesteacăn este un lichid foarte limpede, incolor, cu un gust uşor dulceag foarte agreabil, ce se recoltă numai primăvara din trunchiul arborelui de mesteacăn. Conține în el întreaga natură, atent conservată și transformată pe parcursul anotimpurilor pentru a-l ajută apoi să înflorească odată cu venirea primăverii.

Știai că odată formată, seva, începe să urce cu forţă dinspre rădăcinile arborelui spre coroană, retrezind la viaţă întregul arbore? Observând acest proces de ascensiune, putem face o analogie a efectelor sevei asupra organismului nostru. În urma curei cu sevă, în fiinţa noastră se poate simţi o veritabilă retrezire a puterii de regenerare şi ascensiune, atât din punct de vedere fizic, cât şi lăuntric, prin reactivarea puterilor sufleteşti şi mentale.

Un agent de detoxifiere extrem de eficient

În prezent, este folosită în întreaga lume și este considerată a fi un agent de detoxifiere extrem de eficient, care vizează două organe-cheie: ficatul și rinichii. Există foarte puține ingrediente fitoterapeutice care sunt capabile de a ataca două sisteme de curățare și purificare majore ale corpului, în același timp.

La ce ne mai ajută?

Seva de mesteacăn reunește tot ce e mai bun din mesteacăn, şi poate fi utilizată ca adjuvant în:

  • afecţiuni hepatice,
  • întreaga gamă a afecţiunilor renale inclusiv calculoza, edeme cardiorenale, artroză, reumatism, gută,
  • diabetul zaharat (îndeosebi ca prevenire),
  • boli respiratorii,
  • hipercolesterolemie,
  • dermatoză,
  • tonic capilar.
  • un foarte bun tonic fizic și psihic.
  • pentru că are extrem de puține calorii dar foarte multe proprietăți nutritive, seva de mesteacăn este ideală în curele de slăbire care, altfel, pot secătui organismul de vitamine și minerale esențiale.
  • eficientă și în fortificarea copiilor, sportivilor şi a persoanelor care vor să își imunizeze și vitaminizeze organismul.

Cum te poți bucura de minunatele ei beneficii?

Te poți bucura de minunile acestui lichid, recoltat chiar din trunchiul arborelui de mesteacăn în gama Absolutely WILD, seva de mesteacăn organică, nefiltrată, vegană. O găsești la Magic Natura atât în formă sa clasică, pură, neindulcită, în varianta cu arome naturale de fructe, cu extract de caise, măr sau zmeură și chiar combinată cu matcha.

Bucură-te de energia primăverii reunite în băutura magică a mesteacanului chiar și în zilele reci de iarnă!

Descoper-o la Magic Natura sau comand-o la 0741.258.201!