Ai nevoie doar de 3 ingrediente și de 5 minute

Dorim să vă încălzim micul dejun cu energia și sănătatea cerealelor Amisa Organic, armonios combinate cu laptele vegetal Lima într-un porridge delicios.

Un porridge delicios

Este soluția ideală dacă nu ai foarte mult timp pentru micul dejun și, în plus, lasă loc și pentru ca imaginația ta să se
manifeste pentru a-l asezona cu fructele tale preferate.

Rețeta este simplă și… yummy:

  • 50 de g de cereale Amisa ~ noi am folosit de această dată “four grain porridge” cu fulgi din ovăz integral, fulgi de mei, amarath expandat, fulgi de hrișcă integrală, toate provenite din ArgiculturaEcologica și GlutenFree.
  • 350 ml de lapte vegetal sau un amestec de lapte vegetal și apă ~ noi am folosit laptele organic vegan Lima din ovăz, însă îi poți da aroma pe care o dorești, jucându-te și cu celelalte sortimente: cocos, migdale, alac, orez sau soya pe care le găsești la MagicNatura.
  • puțină sare

Pune ingredientele la fiert pentru 4-5 minute, timp în care amesteci periodic conținutul. La final, adaugi fructe și poate chiar și câteva semințe sau nuci. Fructele de pădure se îmbină minunat cu cerealele. Poți alege între mure, afine, merișoare și de ce nu? Chiar o combinație.

Experimentează, singura limită este imaginația

O alternativă mai dulce și la fel de delicioasă este cu banane și goji. Cum spuneam, singura limită este imaginația! Pentru mai multă inspirație te așteptăm cu drag la Magic Natura să descoperi și mai multe ingrediente pe care le poți adăuga în porridge-ul tău.

Poftă bună!

Te așteptăm cu drag la Magic Natura pentru ingredientele unui mic dejun minunat. Le poti comanda si la 0741.258.201.