Pe ten, pe buze, pe păr sau chiar pe scalp

Untul de shea merită să fie inclus în rutina noastră cosmetică datorită abundentei sale de beneficii și întrebuințări. Este un ingredient extrem de hrănitor pentru piele, hidratant și cu proprietăți vindecătoare. Datorită conținutului de vitamina A, se dovedește foarte eficient și în tratarea diverselor afecțiuni precum: eczemele, dermatitele și chiar și în estomparea ridurilor. Mai mult, asigură protecție UV și asigură nutrienții necesari pentru producerea colagenului.

o eficientă cremă hidratantă sau antirid

Aplicat seara, înainte de culcare, pe tenul și pe gâtul curățate în prealabil, face minuni pentru pielea noastră, datorită abundenței vitaminelor și acizilor grași.

o loțiune naturală pentru și după plajă

Proprietățile sale antiinflamatoare, dar și cele calmante, ajută pielea să se refacă rapid după expunerea îndelungată la soare. Mai mult decât atât, untul de sheâ oferă și el protecție solară așa că îți va proteja pielea.

o minunată loțiune vindecătoare

Pentru tratarea eczemelor, a acneei, a micilor răni de la nivelul pielii, a buzelor crăpate, a vergeturilor și a iritatiilor, cu proprietăți dezinfectante.

un balsam de buze delicat

Untul de shea este absorbit cu ușurință în piele și repara buzele crăpate, accelerand refacerea pielii. Totodată, creează un strat protector la nivelul pielii, prevenind crăparea buzelor.

un tratament pentru scalpul iritat

Este hidratant și calmează iritațiile, așa că este ideal pentru a fi aplicat pe un scalp cu probleme. Hidratează scalpul, tratează iritațiile și stimulează creșterea firelor de par.

Lasă-te fermecat

Dacă nu l-ai cunoscut deja pe „propria piele” te invităm s-o faci și să experimentezi adăugându-l ritualului tău de self care și de ce nu? Joacă-te cu el amestecandu-l cu celelalte produse cosmetice preferate și lasă-te fermecat.

Te așteptăm cu drag să-l descoperi și tu la Magic Natura, sau să-l comanzi la numărul magic ~ 0741.258.201, iar noi il trimitem la tine acasă.