Vibrezi de sănătate

Sora spirulinei, sau alga bogată în peste 20 de vitamine și minerale. Chlorella întărește sistemul imunitar și este aliatul tau impotriva infecțiilor. Îți este alături și în provocările aduse de kiligramele în plus și te ajută să menți un corp care vibrează de sănătate.

Ce efecte și beneficii mai are?

Menţine organismul tânăr.

Datorită vitaminelor A şi C, iti protejează corpul de toxine şi confera tinereţe si sănătatea pielii.

Te protejează de radiaţii.

Daca urmezi un tratament cu radioterapie sau chimioterapie poti consuma cu încredere chlorella, pentru că aceasta diminuează efectele nocive ale tratamentelor, datorită conţinutului ridicat de clorofilă.

Te ajută să slăbeşti sănătos.

Vine cu un conţinut mare de antioxidanţi, chlorella elimină nu doar toxinele, ci şi surplusul de grăsime şi, pentru că este bogată în proteine, instalează rapid senzaţia de saţietate. De asemenea contribuie la amplificarea efectelor exerciţiilor fizice, ajutându-te astfel să iti tonifici corpul, datorita abundentei de vitaminele şi mineralele esenţiale.

Contribuie la funcţionarea optimă a creierului.

Iti îmbunătăţeste puterea de concentrare, ușurând tratarea unor stări precum anxietatea sau chiar depresia. De asemenea este capabilă să regenereze celulele nervoase.

Detoxifiază organismul.

Chlorella iti elimină cu succes toxinele acumulate în organism, inclusiv metale grele precum plumb, mercur, cadmiu, uraniu şi este extrem de benefică şi pentru persoanele care fumează sau consumă alcool.

Stimulează sistemul imunitar.

Chlorella iti activează anticorpii din organism şi lupta împotriva potenţialelor infecţii.

În smoothie-uri sau sub formă de tablete

Adaug-o în smoothie-urile preferate sau introdu-o în regimul tău sub formă de tablete și bucură-te de efectele sale magice!

Te așteptăm cu drag s-o descoperi la Magic Natura, sau s-o comanzi la numărul magic ~ 0741.258.201!