O bere cu poveste

O bere cu poveste

Un articol despre povestea din spatele berii cu ghimbir, poveste spusă și astăzi într-un mod savuros de către Laboratoarele Merlin. Despre ingredientul secret folosit, încă din Dacia Antică, apa din Munții Carpați. Despre sortimentele savuroase de pe rafturile magice, toate fără alcool. Despre cum îți poți oferi o recompensă sănătoasă în orice moment al zilei.

read more
3 Resurse pentru mic dejun

3 Resurse pentru mic dejun

Un articol despre cum poți începe ziua într-un mod sănătos, cu 3 resurse pe bază de Ganoderma Lucidum. Atât cerealele cu Ganoderma și Spirulină, ceaiul Rooibos și ciocolata caldă sunt potrivite pentru energizarea întregii familii și mai mult de atât, le poți și împărți, cantitatea dintr-un plic fiind suficientă pentru mai multe persoane. Because sharing is caring!

read more
Există cafea sănătoasă?

Există cafea sănătoasă?

Ce se întâmplă când cea mai puternică plantă terapeutică din lume se armonizează cu cafeaua? Un articol exact despre asta, sau despre minunatele sortimente de cafea pe bază de ganoderma. Descoperă cele 5 minunate sortimente de cafea sănătoasă, alege-l pe cel potrivit pentru tine și bucură-te de sănătatea pe care ți-o aduc, chiar în ceașca ta preferată.

read more
Kit de igienă feminină, prieten cu natura

Kit de igienă feminină, prieten cu natura

Un nou articol magic ce aduce mai aproape de tine grija față de tine ca femeie, alături de grija și iubirea pentru natură. Despre un kit minunat de igienă intimă feminină eco and woman friendly. Pentru că atât natura cât și pielea ta merită tot ce e mai bun, iar tu le-o poți oferi în fiecare lună. Fără produse chimice. Doar bumbac 100% organic certificat.

read more
MaxColor, onorează natura și frumusețea

MaxColor, onorează natura și frumusețea

Despre minunatele vopsele de par MaxColor Vegetal, prietene cu natura.. Alcătuite din grediente naturale, fără multe chimicale, în 4 categorii de nuanțe superbe, precum anotimpurile naturii, aduc energia de care părul tău are nevoie. O inspirație pentru un răsfăț complet, indiferent de anotimp. O gamă de cosmetice ce include si esentialele șampon și balsam.

read more
Îndulcește-ți imunitatea!

Îndulcește-ți imunitatea!

Un articol despre cum ne putem îndulci trecerea în sezonul rece, oferindu-i corpului nostru susținerea de care are nevoie. Despre minunatele siropuri naturale, fără aditivi sau conservanți de la Steaua Divină și câteva din minunatele sortimente, potrivite pentru vremuri mai răcoroase. Despre siropul de Ghimbir cu lămâie, siropul de cătină și siropul de măceșe. Yumm!

read more
Hidratează-te cu apă de cocos pură!

Hidratează-te cu apă de cocos pură!

Un articol despre de ce iubim minunata apă de cocos pură. Despre abundența de moduri prin care ne ajută și de ce merită s-o integrăm în stilul nostru de viață. Iată cateva particularităti…Din nuci tinere, verzi, de cocos, este bogată în vitamina C și nu conține grăsimi. În plus, ne ajută să potențam hidratarea. Descoperă-i beneficiile!

read more
Igienă dentară prietenă cu natura

Igienă dentară prietenă cu natura

Acest articol este despre minunatul kit de igienă dentară de la Nordics. Despre cum poți avea grijă de dantura având în același timp grijă și de natură. Despre minunata pastă de dinți din cărbune activ și matcha, despre periuțele de dinți din bambus și cu peri moi și colorați. Despre ața dentară din porumb și ceară naturală. Toate împachetate în ambalaje reciclate.

read more
Untul de Shea, secretul frumuseții

Untul de Shea, secretul frumuseții

În acest articol vorbim despre untul de shea și de ce este bine să-l includem în kit-ul nostru de self care, ca produs cosmetic de sine stătător sau chiar ca și ingredient magic. Vorbim despre multiplele beneficii și întrebuințări pe care mica cutiuță de hidratare și hrană le aduce pielii noastre. Despre cum il poti combina cu produsele tale cosmetice preferate.

read more
Detergenți Bio si Eco? Daaa, Pentru haine și veselă

Detergenți Bio si Eco? Daaa, Pentru haine și veselă

Despre cum să ai grijă de mediu în timp ce ai grijă de casă ta. Produse magice de curățare pentru veselă și haine din ingrediente prietene cu mediul. Parfumate cu uleiuri esențiale de citrice sau lavandă, îți desfată simțurile în timp ce hrănești activitățile casnice cu iubire. Grijă pentru casa ta cu soluții aproape de natură.

read more
Oferă-ți o Gradina Cu Dragoste!

Oferă-ți o Gradina Cu Dragoste!

Despre cum să-ți oferi ție dragostea pe care vrei s-o primeșți. Cum să-ti oferi un ritual de relaxare și îngrijire. Despre minunatele cosmetice naturale de la Grădina cu Dragoste este acest articol. Manufacturate din dragoste, cu abundență. Despre produse care te inspiră să ai mai multă grijă de ține. O sărbătoare a feminității din fiecare dintre noi.

read more
Spirulina, un ocean de beneficii pentru organism

Spirulina, un ocean de beneficii pentru organism

În acest articol vorbim despre spirulină, micro-alga ce contribuie la producerea de oxigen chiar dinainte să apară omul pe pământ. Despre numeroasele beneficii ale acestui superaliment. De ce este bine s-o includem în regimul nostru alimentar și sub ce forme o putem face pentru a ne bucura de toată bunăstarea.

read more
Colagenul, elixirul tinereții

Colagenul, elixirul tinereții

Știai că după vârstă de 20 de ani, producția de colagen a corpului începe să scadă constant? Iti propunem o solutie naturala care sa ajute corpul tau in stimularea de colagen. Ilustram ingredientele naturale și apicole ce intra in compozitia elixirului, modalitatea de administrare si rezultatele.

read more
Respiră sănătate cu Neti Pot

Respiră sănătate cu Neti Pot

Jala neti este o parte din Ayurveda ce presupune clătirea nazală cu o soluție pe bază de apă și sare, cu multiple beneficii pentru căile noastre respiratorii și pentru întregul organism. În articolul nostru, descoperi la ce te ajută, de ce ai nevoie pentru practică, cum se prepară soluția și cum procedezi că să te poți bucura de miresmele naturii.

read more