Vă voi spune o poveste…

“Încă o poveste adevărată… chiar dacă aceasta pare mai degrabă o fabulă, chiar dacă nu există niciun istoric sau cercetător care să-i ateste veridicitatea. O să v-o povestesc nu pentru frumuseţea sau dulceaţa amintirii, ci pentru promisiunea devenirii. Întâmplarea s-a petrecut cu aproape două mii de ani în urmă, ecourile sale răsunând pe nisipul unui ţărm al Mediteranei încă sălbatic la vremea aceea, nu foarte departe de oraşul Nemausus. Este imaginea născută din memoria a trei femei care se regăsiră după ce s-au făcut părtaşe la  o călătorie sufletească incredibilă, cea mai anevoioasă dar şi cea mai înduioşătoare şi mai luminoasă din câte pot exista. Aceea a lui Isus, a Învăţătorului Jeshua.   Aceste trei femei se chemau atunci lacobea, Salomea şi Myriam. Amintirea existenţei lor a traversat sute şi mii de ani cu numele de „Cele Trei Marii.”

Testamentul Celor Trei Marii – trei femei… trei iniţieri, de Daniel Meurois

Cine dintre noi nu este fascinat sau intrigat de acest Faraon eretic și beat de Soare, care a fost Akhenaton?

“Nu este nicio îndoială că această carte, ce îl are ca figură centrală, se detașează de toate cele care i-au fost consacrate până în prezent. Într-adevăr, scrierea ei nu este fructul unei cercetări bazate pe date arheologice, ci rezultă dintr-o serie de viziuni în ceea ce unii numesc Cartea Timpurilor. Din perspectiva asta este în același timp unică și surprinzătoare. Autorul, s-a lăsat ghidat, de-a lungul unei existențe anterioare pentru a redescoperi viața personajului Nagar-Teth, terapeut și instructor apropiat al Faraonului Akhenaton. Prin ochii săi pătrundem astfel într-o veritabilă și captivantă frescă istorică în care se întâlnesc destine ieșite din comun, punând în scenă ființe pasionale în căutarea lor frenetică a Divinului. Deși ne transportă în nisipurile Egiptului de acum vreo 3500 de ani „Akhenaton Faraonul Soare” nu este totuși o carte despre trecut. Este o operă intensă și magică ce plonjează adânc în miezul marilor preocupări umane, cele care nu ne părăsesc niciodată, în căutarea identității noastre, a fericirii, a iubirii, de asemenea a infinitei Lumini de care suntem atât de des nostalgici. Carte revelatoare, carte de foc, carte de actualitate, această mărturie veridică dar care se poate citi cu ușurința unui roman, va ști să îi inspire pe cei care vor să-și lumineze prezentul și să devină adevărați artizani ai lui. Iată, fără nicio îndoială, una din cărțile majore ale lui Daniel Meurois…”

Akhenaton – Faraonul Soare – memorii egiptene, de Daniel Meurois

Savurate alături de o ceașcă cu ceai

Cele două cărți scrise de Daniel Meurois, autorul best-sellerului “Cartea secretă a lui Jeshua” și publicate în limba română de   Editura Solisis sunt recomandările noastre magice pentru momentele în care vrei să-ți hrănești sufletul. Structura similară unui roman îți captivează și mintea, astfel încât îți va fi greu să le lași din mâna până la final.

Mai găsești pe rafturile magice

 • Remedii vechi pentru noul Coronavirus – însoțite de leacuri și rețete, de Vincențiu Naumescu
 • Plante cu proprietăți antibiotice, Claudia Ritter
 • Ghid de detoxifiere – metode simple de eliminare a toxinelor din organism, de Christopher Vasey
 • Bucătăria bazată pe crudități și alimente vii, de Doreen Virtue și Jenny Ross
 • Ayurveda pentru femei, de Ernst Schrott, Cynthia-Lina Bolen
 • Întinerește și trăiește mai mult, Dr. Deepak Chopra, Dr. David Simon
 • Verde pentru viață – nutriție cu smoothie-uri verzi, de Victoria Boutenko
 • Sucul de țelină, de Anthony William
 • Usturoiul – planta miraculoasă, de Genevieve Pelletier
 • Vindecarea trupească și sufletească prin metode perfect naturale ale medicinei alternative, de Swami Atmananda
 • Poți să-ți vindeci viața, de Louise L. Hay
 • Spre Feminitate, de Adela Haru

 

Te așteptăm cu drag să le descoperi și tu la Magic Natura, sau să le comanzi la numărul magic ~ 0741.258.201.

Ne-ar face mare plăcere să aflăm și părerea ta, fie prin comentarii, fie în cadrul Comunității noastre Magice de pe facebook, unde te așteptăm cu inima și mintea deschisă: https://www.facebook.com/groups/1064555423671284