În armonie cu natura

Fie că ai finalizat deja curățenia generală și acum doar dorești s-o întreții, fie că încă îți faci curaj și cauți motivația necesară, un factor de care să ții cont este mediul înconjurător.

Biodegradabile în mai puțin de 30 de zile

De aceea, am adus mai aproape de tine și de inima orașului, o gamă de produse de curățenie prietene cu natura. Folosind chiar natura, în locul produselor chimice, toate produsele Planet Pure au în compoziție exclusiv ingrediente de origine vegetală, certificate bio. În consecință, sunt și 100% biodegradabile, în mai puțin de 30 de zile.

Ingrediente naturale cu putere mare de curățare?

Da, se poate. Un exemplu este soluția organică pentru curățarea vasului de wc. Este puternic antibacterian, datorită ingredientelor sale: uleiul de neem și uleiul de eucalipt. Acestea neutralizează mirosurile neplăcute, lăsând loc pentru prospețimea primăverii. În plus, elimină cu putere calcarul și piatra. Nu este produs prin procese chimice, nu conține ulei de palmier, este vegan și eco-friendly.

Un alt produs indispensabil pentru casă este detergentul de vase. Fiind folosit cu regularitate, aduci un plus naturii dacă alegi unul eco-friendly, precum cel organic, fără parfum. În timp ce ție îți asiguri o viață fără alergii, îți arăți și respectul față de natură, vasele tale strălucesc, iar pielea mâinilor tale este și ea fericită.

Mai stai pe gânduri acum, dacă merită să folosești produse cu ingrediente de origine chimică?

 

Te așteptăm cu drag să le descoperi și tu la Magic Natura, sau să le comanzi la numărul magic ~ 0741.258.201.

Ne-ar face mare plăcere să aflăm și părerea ta, fie prin comentarii, fie în cadrul Comunității noastre Magice de pe facebook, unde te așteptăm cu inima și mintea deschisă: https://www.facebook.com/groups/1064555423671284