Albirea naturală a dinților, cu ingrediente naturale. Fără fluor, SLS, zahăr, parabeni sau conservanți

Cărbunele activ se îmbină armonios cu extrasul de matcha pentru a da naștere la prima pastă de dinți menită să albească dantura cu blândețe, fără a-i afecta smalțul. Carbunele este renumit pentru proprietatea de a absorbi cantități mari de tanin, adică cel care provoacă petele de pe dinți ce provin din consumul de vin, cafea, ceai și fructe.

Așa că, cărbunele activ este prietenul nostru care readuce cu ușurință culoarea albă a smalțului nostru dentar, fără să fim nevoiți să recurgem la tratamente mai invazive și să ne bucurăm în continuare de micile plăceri ale vieții. În combinație cu matcha, proprietățile sale de detoxifiere se potențează,  iar noi rămânem cu un gust cu adevărat magic, proaspăt și ușor mentolat.

Alternativă ecologică șicolorată la tradițională periuță de dinți

Periuțele de dinți Nordics sunt înzestrate cu puterea magică de a-ți consolida zâmbetulSe disting de celelalte periuțe de dinți nu doar datorită perilor moi și colorațici și prin mânerul din bambus moso, singurul tip de bambus pe care urșii panda nu-l mănâncă. De asemenea, acest tip de bambus se regăsește printre acele plante care se regenerează extreme de rapid, neexistând procesul de despădurireMânerul este tratat termic, deci este rezistent la apă. Perii sunt realizați dintr-un nailon reciclat, de calitate superioară, care se descompune de 20 de ori mai repede decât orice element din poliester obișnuit. De ce nailon și nu peri din păr natural? Pentru  acesta din urmă reține mult mai multe bacterii periculoase pentru igiena orală.

Ață dentară din porumb și ceară naturală

Ajută la prevenirea gingivitei și este ideală împotriva respirației urat mirositoare. Este realizată din porumb și are un strat subțire de ceară naturală pentru a putea ajunge ușor între spațiile interdentare strânse.

Crează obiceiuri sănătoase cu kit-ul de igienă orală

Noi iubim kit-ul de îngrijire dentară Nordics pentru  ne ajută  creăm obiceiuri mai bune în ceea ce privește igiena noastră dentară și îi ajută și pe cei mici s-o facăÎn plusprețuiesc la fel ca și noi natura, pentru  toate ambalajele sunt fabricate din carton reciclat și pot fi reciclate din nou, și din nou.

Te așteptăm cu drag să le descoperi și tu la Magic Natura, sau să le comanzi la numărul magic ~ 0741.258.201, iar noi ți le trimitem acasă.