Conecteazăte cu natura

În sfârșit au sosit zilele calde și odată cu ele, chemarea naturii este din ce în ce mai accentuată. Ne inspiră să ne petrecem mai mult timp afară și să ne conectăm la tot ceea ce ea ne oferă. Pentru a îmbrățișa chemarea cu inima deschisă, ți-am pregătit un kit magic care să te ajute să te bucuri la maxim de această experiență magică.

Răcorește-te cu kombucha life, un produs 100% natural

Ce este Kombucha? O colonie de bacterii care se dezvoltă în infuzia de ceai. Aceste bacterii transformă zahărul în acizi organici și în dioxid de carbon natural, rezultând o băutură carbogazoasă naturală și foarte sănătoasă. Este o sursă ideală de probiotice. Este bogată în grupul de vitamine B, și conține Lactobacillus acidophilus și s. Boulardii, probiotice.

Se aseamănă la gust cu o băutură de cidru, fiind puțin acrișoară. Originile băuturii Kombucha vin din jurul anului 250, din China, fiind denumită “elixirul imortalitatii”.

Compoziție: infuzie de ceai (apă filtrată și frunze de ceai verde 2%), zahăr, culturi de kombucha. Nimic altceva!

Oferă-ți o gustare sănătoasă de LaBiscuiterie

Sau noutățile de pe rafturile magice în materie de ronțăieli sănătoase, într-o gamă abundentă de gusturi și ingrediente naturale. Cum se caracterizează?

  • doar din făină integrală
  • produsele vegane îndulcite în mod natural
  • doar uleiuri presate la rece și nehidrogenate din cocos, măsline sau floarea soarelui
  • fără aditivi alimentari, E-uri sau conservanți artificiali

Hidrateazăți pielea cu untul de Shea

Proprietățile sale antiinflamatoare, dar și cele calmante, ajută pielea să se refacă rapid după expunerea îndelungată la soare. Mai mult decât atât, untul de shea oferă și el protecție solară așa că îți va proteja pielea. Despre celelalte beneficii ti-am mai scris un articol complet aici: https://magicnatura.ro/2020/06/12/unt-de-shea/ .

Hrăneșteți feminitatea cu apa de trandafir

Sau un alt produs magic aproape de inima noastră despre care v-am mai scris aici: https://magicnatura.ro/2020/08/13/apa-de-trandafir/ . Pe lângă abundența de beneficii, ți-l recomandăm să-l ai aproape în zilele calde de vară, pentru plusul de prospețime pe care ți-l aduce. În îți oferă un boost de feminitate și energie pozitivă, indiferent de context.

Surprize Magice de vară

Pentru că toate aceste bunătăți ale naturii au nevoie și de-o sacoșă de picnic care să le păstreze împreună, noi ți-o oferim cadou alături de prietenii dragi de la Organic India Roomania. Rămâi aproape pentru a afla ce ai de făcut pentru a intra în posesia ei.

 

Te așteptăm cu drag să le descoperi și tu la Magic Natura, sau să le comanzi la numărul magic ~ 0741.258.201.

Ne-ar face mare plăcere să aflăm și părerea ta, fie prin comentarii, fie în cadrul Comunității noastre Magice de pe facebook, unde te așteptăm cu inima și mintea deschisă: https://www.facebook.com/groups/1064555423671284