Pentru returnarea produselor este necesar sa urmati urmatorii pasi:

Va rugam sa ne instiintati de intentia de a returna produsul printr-un e-mail la adresa contact@magicnatura.ro, care sa contina: numele pe care s-a facut comanda, numarul comenzii, produsul pe care doriti sa-l returnati in termen de 2 zile lucratoare.
Dupa confirmarea de primire a solicitarii, ne veti returna produsul exclusiv prin curier, iar taxele de transport vor fi suportate de catre dvs. Contul bancar in care doriti sa fie restituiti banii trebuie sa fie trimis in coletul retur.
Pentru returnarea banilor, produsul trebuie trimis exact asa cum l-ati primit, cu factura atasata. Produsul nu trebuie sa desigilat sau deteriorat. Restituirea banilor se va face dupa analiza produsului, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea acestuia.

In cazul in care produsele returnate prezinta deteriorari, este desigilat, ne rezervam dreptul de a refuza returul.

Pentru a beneficia de o restituire, produsul trebuie returnat in termen de 10 zile din momentul in care comanda a ajuns la dvs.

Politica de returnare a banilor este valabilă doar pentru produsele achiziționate online !

Schimb produs

Trebuie trimisa o cerere de instiintare pe adresa de mail contact@magicnatura.ro in termen de 2 zile lucratoare din momentul in care ati primit produsul, in care sa fie precizate urmatoarele detalii:

  1. numarul comenzii initiale
  2. produsul pe care doriti sa il returnati
  3. produsul pe care doriti sa il schimbati

Produsul trebuie sa fie ambalat asa cum l-ati primit, cu factura atasata.
Produsul poate fi trimis prin orice firma de curierat in termen de 5 zile lucratoare, taxele de transport fiind suportate de catre dumneavoastra.

Adresa de livrare este:

In momentul in care produsul ajunge la noi, vom analiza starea acestuia, urmand sa va anuntam daca se poate realiza schimbul de produse. Pentru expedierea produsului dorit, veti beneficia de transport gratuit din partea noastra.

Adresa este: B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 46, Cluj Napoca, Jud: Cluj, cod: 400094

Termeni si conditii

Conform legislatiei romane, in Art. 4,b Cap. 1, Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta se prevede: „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.”