Susține-ți corpul într-un mod delicios

În această perioada este important să ne simțim susținuți de corpul nostru și în același timp să-i oferim susținerea de care acesta are nevoie.

De ce să nu facem asta într-un mod dulce și delicios?

Noile siropuri de la Steaua Divină sunt ideale pentru a ne îndulci intrarea în sezonul rece. Din minunata diversitate de sortimente de siropuri naturale, fără conservanți sau aditivi, dorim să prezentăm o mică parte, recomandate pentru această perioadă.

Siropul de ghimbir

Ghimbirul este un excelent tonic digestiv, revigorant general, afrodiziac și antiinflamator. Are un efect deosebit de fortifiere, regenerare, stimulare a capacității de digestie și creștere a poftei de mâncare.

Siropul de cătină

Fructele de cătină sunt printre mai puternice vitaminizante din flora țărîi noastre având conținut bogat de vitamine (C E A B1 B2 B3 P) și minerale. Au un efect deosebit de fortifiere, regenerare, stimulare a imunității și creștere a poftei de mâncare. Previn îmbătrânirea prematură și apariția bolilor degenerative (reumatism, ateroscleroza etc.).

Siropul de măceșe

Sirop natural din măceșe cu pulpă. Fructele de măceș conțîn vitaminele A C B1 B2 P K zaharuri și săruri minerale. Conținutul lor bogat de vitamina C contribuie la efectul de creștere a rezistenței organismului și de creștere a poftei de mâncare.

Pe lânga siropurile delicioase de mai sus, mai găsești la noi:
  • Sirop de coacaze negre,
  • Sirop de muguri de brad,
  • Sirop de afine,
  • Sirop de pin,
  • Sirop de merișor,
  • Sirop de țelina.

Cum să ne bucurăm de ele?

Adăugăm câte 3 lingurițe la un pahar cu apă, de 3x/zi. Noi iubim să le adăugăm și în ceai sau să le combinăm cu diferite sucuri de fructe.

Te invităm să le descoperi la Magic Natura, sau să le comanzi la numărul magic: 0741.258.201.